IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 
Trolls

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Marieksel
Admin
Marieksel

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 04-09-13

BerichtOnderwerp: Trolls   ma sep 29, 2014 5:57 pm

Wat zijn Trolls?
Trolls zijn de bewoners van de planeet Alternia. Ze hebben van nature zwart haar, een grijze huid, zwarte lippen, scherpe tanden, gele nagels, oranje-gele hoorns, oranjegele ogen, grijze irissen (wanneer ze jong zijn, wanneer ze ouder worden veranderd de kleur van de iris naar de bloedkleur van de Troll).
Trolls hebben verschillende bloedkleuren, voor de toegestane bloedkleuren op dit forum kun je hier [click] kijken. [Note: Ik heb dit plaatje niet gemaakt en claim deze ook niet als iets dat ik heb gemaakt]

Wat wordt er bedoeld met "mutant"?
Een mutant is een troll met een "onnatuurlijk" felle bloedkleur, op het plaatje is dat de onderste rij kleuren. Mutantbloods vertellen meestal niet wat hun bloedkleur is of doen alsof hun bloed een andere kleur is.

Hoe werkt het leeftijdssysteem van de Trolls?
Troll-leeftijden gaan niet met jaren, maar met sweeps. Een sweep is ongeveer 2.17 mensenjaren. Om uit te rekenen hoeveel sweeps een bepaalde leeftijd in mensenjaren is (of hoeveel mensenjaren een bepaalde leeftijd in sweeps is), is dit [click] een handige site.

Hebben alle Trolls een teken?
Ja, alle Trolls hebben een eigen teken. Dit teken dragen ze ergens op hun lichaam, meestal op hun kleding. Dit teken is bijna altijd de bloedkleur van de Troll. Het is hier toegestaan dat verschillende Trolls hetzelfde teken hebben zonder dat ze iets met elkaar te maken hebben, zo lang als het teken maar niet té vaak gebruikt wordt.

Wat zijn Seadwellers?
Seadwellers zijn zeemeer-Trolls (om het maar even zo te zeggen). Ze leven vaak in of in de buurt van de zee. Alleen de hoogste bloedkleurgroep van Violet (lilac, amethyst, violet en plum) en Red Violet (cerise, coral, rose, magenta, fuschia en maroon) kunnen seadwellers zijn, andere bloedkleuren kunnen nooit seadwellers zijn.

Zijn er nog andere belangrijke dingen over Trolls?
Ja! Alle Trolls hebben een naam van totaal 12 letters: 6 als voornaam, 6 als achternaam. Dit is altijd zo en er worden geen uitzonderingen voor gemaakt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://sburb.actieforum.com
 

Trolls

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Sburb :: General :: About the Game :: Information-